Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Керівництво херсонського вишу збирає та розвозить гуманітарну допомогу по лікарнях міста

Студенти та співробітники Херсонського державного університету у такий складний час, як ніколи, згуртовані. Керівництво вишу збирає та розвозить гуманітарну допомогу по лікарнях міста, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку ректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського.

«Пишаюся студентами та співробітниками Херсонського державного університету! У цей складний час ми, як ніколи, згуртовані!

Другу ніч в укриттях університету та гуртожитків тепла, добра атмосфера, високий рівень самоорганізації, жодної паніки. Наші перший проректор Сергій Омельчук, проректори Дар’я Мальчикова, Максим Вінник, декани та викладачі збирають та розвозять гуманітарну допомогу по лікарнях… Підключаються й студенти-волонтери.

Ми всі по можливості знаходимося на робочих місцях, координуємося з владою міста, зокрема з міським головою Ігорем Колихаєвим. Окрема подяка проректору Максиму Віннику, який цілодобово забезпечує життєдіяльність університету.

Ми – українці, ми – разом!

Неймовірний патріотизм та несприйняття будь-якої фейкової інформації демонструють студенти, які є учасниками нашої спільноти в Телеграм-каналі. Провокації вони припиняють відразу! Всі розуміють, що довіряти потрібно тілько перевіреній інформації від офіційних джерел.

Все буде Україна! Віримо в Зброєні сили України!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН