Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні створили штаб правопорядку

У Херсоні відбулося засідання штабу правопорядку під головуванням міського голови Ігоря Колихаєва, був присутній його заступник Сергій Циганок, а також депутат Ілля Карамаліков, член виконкому Дмитро Харламов, Володимир Пепель, також присутні були представники районних рад. Було створено штаб правопорядку. Хочемо зазначити, що номер 102 не працює, тому допомогу можна отримати за телефонами, вказаними нижче. Важливо знати ці телефони, тому що є розвалені будинки, пошкоджені агресором. Можливі випадки мародерства. До служби надзвичайних ситуацій приєднуються і приватні охоронні компанії. До тероборони записалося близько 100 добровольців. Вони наводять порядок в місті.

«На чергування міста вийшла поліція, приватні охоронні структури, організовано чергування по мікрорайонам міста дружин з мешканців міста. Все координується і знаходиться під контролем міського голови та виконавчих органів.

При виявленні надзвичайних ситуацій телефонувати за номерами:

15-80

+380503091580

+380972021580

Зберігаємо спокій», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН