Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Каховську ГЕС взяли під цілодобову охорону

«За ініціативи Укргідроенерго Каховську ГЕС взято під посилену охорону Національною гвардією України, Національною поліцією та Службою безпеки України.

Спільно з відомчою воєнізованою охороною Каховської ГЕС силові структури забезпечують цілодобову охорону об’єкту критичної інфраструктури. Серед превентивних заходів – цілодобове патрулювання периметру станції із залученням військової техніки та організація тимчасових контрольно-пропускних пунктів.

 «Ми зберігаємо спокій і працюємо у звичайному режимі, забезпечуємо виробіток електроенергії, дотримуємось водного режиму та пильнуємо за гідроспорудами. Співробітники станції обізнані щодо питань безпеки і під час планових тренувань відпрацьовують дії під час надзвичайних ситуацій», – зазначив директор Каховської ГЕС Олег Пащенко.

Нагадаємо, під посилену охорону взято також Київську ГЕС, ДніпроГЕС, а також Дністровську ГЕС.  Компанія продовжує працювати у звичному режимі, забезпечуючи Об’єднану енергосистему України електроенергією та готова до роботи в ізольованому режимі», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на повідомлення пресслужби Каховської ГЕС.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН