Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші студентам розповіли про навички, які потрібні роботодавцям

«Що потрібно роботодавцю, як правильно себе презентувати, які якості цінують більш за все і чому не треба боятися відповідальності – сьогодні в форматі інтерактиву зі студентами та командою Херсонського державного університету говорили тренер по комунікаціям Юрій Погребний, депутат Херсонської міської ради Віталій Бєлобров, провідна експертка відділу забезпечення якості освіти ХДУ Олена Панич.

У сьогоднішній зустрічі є передісторія – дискусія про цінність вищої освіти та диплому, яка розгорнулася в Фейсбуці. Саме тоді й виникла ідея запросити Юрія Погребного та інших успішних людей до нас, щоб поспілкуватися та змотивувати студентів набувати навичок, які потрібні роботодавцям. І це не про фундаментальні знання, які, безумовно, дуже потрібні, а про soft skills, тобто вміння комунікувати, бути стресостійкими, амбітними та цікавими. Дякуємо спікерам, що попрацювали з нами!

У Херсонському державному університеті ми впевнені в необхідності формувати такі навички, що дозволять професійну траєкторію наших випускників зробити успішною. Ми пропонуємо спеціальні курси в межах дисциплін вільного вибору. Радіємо, що все більше наших студентів обирають такі курси, приходять на зустрічі з цікавими, а інколи провокаційними спікерами. І це все заради власного розвитку та задля того, щоб відчувати себе щасливою людиною!», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку ректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН