Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Україні вимагають світового визнання дій Росії щодо ДНР та ЛНР як протиправних

«Саме зараз, сьогодні, 21 лютого 2022р. Російська Федерація, її злочинна влада шматує Україну! Вслід за Українським Кримом, відділяє Український Донбас. Проголошує ефемерний народ Донбасу та бреше про захист людей, якими сама ж маніпулює та знищує. Це порушення НЕ тільки цілісності Соборної України, а й свідоме нехтування законами України, нормами міжнародного права та гуманітарними принципами!

Я рішуче засуджую фактичну анексію частини України! Вимагаю світового визнання дій Росії та особливо її керівництва як протиправних. Визначення конкретного кола осіб винних у порушенні территоріальної цілісності нашої країни та притягнення їх до суворої відповідальності незалежно від терміну засудження.

Негайного звернення української влади до країн світу з вимогою НЕ визнання таких дій РФ, їх засудження. Оголошення Національної Визвольної Боротьби з повернення окупованих частин нашої Батьківщини. Визначення статусу колаборантів всіх, хто сприяє поділу України всередині та ворогами українського народу всіх причетних зовні, введення практики їх заочного засудження! Маємо бути СИЛЬНИМИ і Ми повернемо всю нашу Батьківщину! Слава Україні! Слава Нації!», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на повідомлення відомого українського соціолога Сергія Штепи.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН