Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новорайському опорному закладі повної загальної середньої освіти відкрили спортивну залу (фото)

У Новорайському опорному закладі повної загальної середньої освіти відкрили спортивну залу, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку голови Херсонської обласної ради Олександра Самойленка. У повідомленні йдеться про наступне:

«Ранок понеділка розпочали з відкриття спортивної зали Новорайського опорного закладу повної загальної середньої освіти.

Нову спортивну залу тут створили у рамках програми Кабінету Міністрів України «Спроможна школа для кращих результатів».

Вартість – близько 2 млн грн, з яких 10% – співфінансування з бюджету громади.

Вдячний керівнику громади Олександру Шокурову та директорці школи Ірині Регеді за сучасний погляд, швидкість реагування на нові стандарти та підходи в освіті! А головне наполегливу працю з впровадження проєкту.

Сьогодні можу впевнено сказати, що Новорайська сільська територіальна громада – одна з найсучасніших громад для реалізації проєктів з освіти та розвитку дітей.

Наразі у закладі 33 класи з встановленими смарт-телевізорами, облаштовані комп’ютерні класи з високошвидкісним покриттям Інтернету.

Все це для комфортного навчання 259 учнів опорного закладу.

Також для комфортного перебування дітей у школі та забезпечення теплозбереження у 2021 році в опорному закладі проведено заміну вікон і дверей на загальну суму 315 тис.грн.

Наразі владою створюються усі необхідні умови для навчання дітей. Адже в освіту треба вкладати сьогодні, щоб мати результати завтра. У рамках програми Президента України Володимир Зеленський Велике будівництво будуються школи, садочки й стадіони».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН