Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У міськраді Херсона обговорили можливості реконструкції нафтопереробного заводу

«Заступник міського голови Анатолій Хоменко зустрівся із першим заступником директора ПрАТ «Херсонський нафтопереробний завод» Володимиром Семегеном.

До участі також були запрошені представники департаментів економіки та інвестицій міськради та містобудування, архітектури та земельних відносин.

Темою зустрічі стало питання реконструкції нафтопереробного заводу.

«Позиція міського голови Ігоря Колихаєва та депутатського корпусу  – відродити третє за розмірами нафтопереробне підприємство в Україні, власне, тому ми сьогодні з цією метою і зустрілися – аби намітити перші кроки співпраці», – відзначив Анатолій Хоменко.

Перший заступник директора нафтопереробного заводу Володимир Семеген зауважив, що серед пріоритетів розвитку підприємства – сучасні підходи до переробки продуктів та екологічний підхід.

За його словами, за умови реконструкції заводу,  у планах – налагодити виробництво та реалізацію бензину, дизельного палива, бітуму (дорожнього і будівельного) та коксу.

«Ми зацікавлені в тому, щоб завод було реконструйовано, а тому докладемо для цього усіх зусиль», – підкреслив Анатолій Хоменко, додавши, що чекатиме від керівництва заводу техніко-економічного обґрунтування проєкту реконструкції», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН