Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відновили обласний конкурс проєктів розвитку територіальних громад

«Херсонська обласна рада відновлює обласний конкурс проєктів розвитку територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області. Відповідне рішення підтримали депутати у ході чергової сесії.

Відзначимо, за три роки дії конкурсу (з 2017 по 2019) на території Херсонщини реалізовано 98 проєктів на загальну суму близько 74,6 млн грн, з яких понад 29,4 млн грн профінансовано з обласного бюджету.

У відновленому конкурсі беруть участь проєкти сільських, селищних, міських територіальних громад, а також спільні проєкти територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області. Фінансування з обласного бюджету становить не більше 70% від вартості проєкту за обов’язковою умовою співфінансування з відповідних місцевих бюджетів.

Учасники конкурсу розподіляються за двома категоріями: проєкти територіальних громад та спільні проєкти, розроблені декількома органами місцевого самоврядування на основі договору про спільну діяльність (проєкти міжмуніципального співробітництва).

Від кожного учасника конкурсу приймається не більше трьох проєктів.

Дедлайн – 1 липня поточного року (включно).

Опісля протягом 60 календарних днів експертна група проводить експертне оцінювання проєктів та готує висновки для ради конкурсу, яка й обиратиме переможців», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської обласної ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН