Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Творчий вечір відомого письменника та тележурналіста Василя Мелещенка відбувся на Херсонщині (фоторепортаж)

На Херсонщині 75-й ювілей відсвяткував Василь Михайлович Мелещенко – український поет, прозаїк та журналіст. Творчий вечір, на якому зібралися однодумці, колеги та друзі митця відбувся Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Василь Мелещенко працював журналістом більше 45-ти років, відшліфовуючи свій власний поетичний стиль і збагачуючи українську літературу новими творами. На телебаченні створював цікаві та яскраві сюжети, які завжди привертали увагу глядачів.

Цього дня його колеги поділилися спогадами про багаторічну співпрацю та висловили теплі побажання.

Голова Херсонської обласної організації Національної спілки журналістів України Валерій Долина зазначив: “Його всі шанують. Немає людини, хто б його не знав, немає села, де б він не був на Херсонщині. Спасибі, Васю, що ти є! Спасибі, що ти будеш!”.

На захід прийшло чимало колег-телевізійників ювіляра.

“В такий день хочеться побажати Василю Михайловичу міцного здоров’я і нехай здійснюються усі його мрії, нехай ще буде багато можливостей для того, аби реалізувати свій такий величезний і такий яскравий потенціал,” – привітала тележурналістка Тетяна Левандовська.

Колектив телестудії Український Південь також долучився до привітань та відзначив Василя Мелещенка за значний внесок у розбудову інформаційного телеростору Херсонщини в часи незалежності України. Василь Мелещенко родом із Бериславщини, тож цього дня його привітали і земляки.

Начальник управління освіти, культури, молоді, туризму та спорту Бериславської міської ради Михайло Гончар зазначив : “Бериславці знають та пам’ятають шановного Василя Михайловича. Українське слово завжди було, шуміло, про нього говорили віршами Василя Михайловича.”.

За значний внесок у культурно- мистецький розвиток Василя Мелещенка відзначили представники місцевої влади.

Директорка Департаменту реалізації гуманітарної політики Херсонської ОДА Віолетта Царькова зазначила: “Від імені облдержадміністрації та нашого департаменту хочу подякувати Василю Михайловичу Мелещенко за такий життєвий шлях. Бажаю здоров’я та наснаги.”

Василь Мелещенко в своїй творчості часто згадував про друзів, висловлюючи свою любов та повагу до них.

Тож не дивно, що товариші митця цього дня згадували приємні миті. На заході читали вірші, присвячені Василю Мелещенку та співали пісень на його слова. Захід пройшов в теплій атмосфері, створеній піснями , віршами та спогадами , а на завершення – спільне фото на згадку.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН