Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонських закладах дошкільної освіти відбуваються тренувальні евакуації

«У херсонських закладах дошкільної освіти проводяться тренувальні евакуації спільно з представниками Державної служби з надзвичайних ситуацій в Херсонській області та фахівцями районних секторів з питань цивільного захисту.

Зокрема, 15 лютого відбулася тренувальна евакуація у Степанівському яслах-садку №16.

Об 11:00 за сигналом тривоги організовано та швидко дітей було виведено із приміщення. На випадок екстреної ситуації були відкриті всі виходи із будівлі. Дії працівників показали злагодженість під час евакуації. Групи середнього та старшого віку евакуювалися швидко та організовано. За десять хвилин усі дошкільнята звільнили приміщення дошкільного закладу.

В організації заходу були залучені 25 працівників ясла-садка та 47 вихованців дошкільного закладу. Усі отримали практичні навички порятунку власного життя та допомоги оточенню у надзвичайних ситуаціях.

Евакуація проводилась згідно з схемами, які знаходяться на кожному поверсі. Перевірялися всі приміщення, звірялися списки присутніх та наявних у закладі дошкільнят і працівників.

Тренувальні евакуації також відбуватимуться у школах після повернення дітей до навчальних закладів із дистанційного навчання», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН