Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для студентів херсонського училища провели навчально-виховний захід з питань цивільного захисту

«Фахівці Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Херсонської області спільно з піротехніками аварійно-рятувального загону спецпризначення обласної ДСНС провели навчально-виховний захід з питань цивільного захисту із студентами Херсонського вищого професійного комерційного училища.

17 лютого на базі Херсонського вищого професійного училища пройшов захід, спрямований на навчання студентів та викладачів щодо питань цивільного захисту.

Спочатку перед присутніми виступив старший сапер групи піротехнічних та спеціальних водолазних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення обласної ДСНС. Він розповів які бувають вибухонебезпечні предмети та як діяти у разі їх виявлення.

Представники Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Херсонської області нагадали присутнім правила поведінки у разі військових дій. Розповіли також, що робити під час сигналу «Увага всім», де знайти укриття та чим наповнити «тривожну валізу».  

Слухачі досить уважно та з великою відповідальністю сприйняли надану інформацію. Адже ця важлива інформація можливо комусь збереже найцінніше – життя. В заключній частині заходу для присутніх провели інтерактивну вікторину з цікавими питаннями, щоб краще засвоївся пройдений матеріал», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН