Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський нардеп приєднався до марафону єднання (фото)

Народні депутати від Херсонщини приєдналися до відзначення Дня єднання в Україні. Вони усвідомлюють важливість цього заходу, адже Херсонська область межує з окупованим Кримом.

На підтримку своїх земляків та на знак єднання з   Херсонщиною народний депутат України Павло Павліш на своїй сторінці у Фейсбук виставив світлини з сесійної зали Верховної Ради України з  українським прапором, зазначивши наступне:   

«”Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його днем єднання”, – заявив Президент України Володимир Зеленський. Відповідно до його указу, сьогодні ми святкуємо День єднання. Так сталося, що саме зараз наша країна проходить один із найскладніших періодів своєї історії. Майбутнє України залежить від нашої єдності, від готовності кожного вибудовувати міць і силу своєї держави. Головне — не опускати рук і бути єдиними у своїх прагненнях. З Днем єднання! Бажаю кожному віри, витримки, стійкості! Єднаймося та любімо нашу неньку-Україну!».      

Нагадаємо, що З 15 до 18 лютого 2022 року Верховна Рада України працює у режимі пленарних засідань відповідно до календарного плану сьомої сесії Верховної Ради України ІХ скликання.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН