Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську вшанували учасників бойових дій на території інших держав

«15 лютого 2022 року міський голова Таврійська Микола Різак, громадськість та молодь взяли участь в урочистому зібранні біля монумента воїнам-інтернаціоналістам. Голова громади звернувся зі словами подяки до ветеранів війни в Афганістані та учасників збройних конфліктів на територіях інших держав, які гідно виконали свій  громадянський обов’язок, вціліли та вистояли у жахливих подіях, повернулись до мирного життя та стали активними учасниками розбудови Таврійської громади.

До своїх побратимів з побажаннями здоров’я та міцності духу звернувся заступник міського голови Таврійська Олександр Павлюк – учасник бойових дій в Афганістані. Він побажав всім присутнім цінувати мир та суверенність України. Микола Різак та Олександр Павлюк  виконали почесну місію – вручили пам’ятні медалі та відзнаки ветеранам війни в Афганістані.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів мешканці Таврійської громади вшанували пам’ять українців, які не повернулись до рідних домівок, захищаючи мирне життя на територіях інших держав», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Таврійської міської територіальної громади.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН