Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителька Великої Лепетихи отримала почесне звання «Мати-героїня»

Багатодітну маму, яка народила та виховала шістьох дітей, привітали з державною нагородою у Великолепетиській селищній раді 11 лютого, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Великолепетиської громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«Перший заступник голови Каховської районної державної адміністрації Андрій Лиман спільно з селищним головою Максимом Колокотом виконали приємну місію – згідно Указу Президента України «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня»» вручили Світлані Миколаївні посвідчення та нагрудний знак.

Вручаючи посвідчення, Андрій Вікторович висловив вдячність багатодітній мамі за вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління, самовіддану материнську працю, а також побажав тепла та затишку в родині. ««Мати-героїня» – не просто державна нагорода, а знак глибокої вдячності та поваги до материнства» – підкреслив селищний голова Максим Колокот.

Світлано, Миколаївно, вся наша Великолепетиська громада також вітає Вас з цією почесною нагородою! Бажаємо Вам  здоров’я, злагоди та сімейного добробуту.

Нехай Вас завжди зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю та любов’ю рідних».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН