Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителів Херсона запрошують стати сертифікованими гідами

Управління маркетингу міста і туризму Херсонської міської ради запрошує зацікавлених осіб взяти участь у навчальному курсі «Туристичний гід Херсонської області», що проводиться спільно із Громадською спілкою «Всеукраїнська асоціація гідів» (ВАГ) з метою підвищення рівня обслуговування та якості надання туристичних послуг, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Навчальний курс розроблений досвідченими фахівцями туристичної справи – гідами-практиками, сертифікованими методистами та тренерами за вимогою ДСТУ EN 15565:2016 (EN 15565:2008, IDT) «Туристичні послуги. Вимоги до професійної підготовки та кваліфікаційних програм для гідів».

Курс включатиме лекційні, семінарські, практичні заняття, вебінари, тренінги тощо. Тривалість навчання становить близько 3,5 місяців (з можливістю дистанційної участі). Для участі немає жодних обмежень за віком та здобутою базовою освітою. Обов’язковою умовою для зарахування на курс є наявність диплому про вищу освіту. За результатами навчання видається Сертифікат єдиного зразка, що стане основою для подачі документів до Державного реєстру гідів.

Реєстрація на цьогорічний курс триватиме до 14 лютого 2022 року за посиланням та є обов’язковою.

Кількість місць обмежена.

Вартість навчання: 5000,00 грн (50% вартості навчання забезпечується управлінням туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації).

Кількість слухачів курсу – до 20 осіб.

Голова Правління ВАГ – Яніна Гаврилова».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН