Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині перевернувся автомобіль

Майже усі дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими є наслідком порушення або ж недотримання вимог Правил дорожнього руху, повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на інтернет-видання «bilozerka.info». У повідомленні йдеться про наступне:

«В результаті ДТП транспортні засоби зазнають значних механічних пошкоджень, а громадяни отримують травми, іноді несумісні з життям або ж такі, що призводять до каліцтва чи виліковуються довготривалий час.

Так, 8 лютого на автодорозі «Херсон-Білозерка-Олександрівка» поблизу с. Томина Балка сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої постраждали 4 людини. На місці ДТП поліцейські встановили, що 37-річна водій автомобіля «ACURA MDX» за попередніми даними не обрала безпечної швидкості руху, в результаті не впоралась із керуванням, з’їхала в кювет, де автомобіль перекинувся.

Внаслідок ДТП кермувальниця та три пасажири автівки, віком від 33 до 53 років, були доставлені в лікарню з травмами різного ступеню тяжкості. За цим фактом слідчим Херсонського районного управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються всі обставини автопригоди.

Поліція Херсонщини закликає водіїв неухильно виконувати вимоги Правил дорожнього руху, зокрема бути уважними за кермом, дотримуватися безпечної швидкості руху, дистанції та інтервалу, не порушувати правил обгону, проїзду пішохідних переходів та перехресть, уникати ризикованих маневрувань та користуватися пасками безпеки. Керуйте відповідально!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН