Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці пішов з життя відомий хірург

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку «Радіо Нова Каховка». У повідомленні йдеться про наступне:

«4 ЛЮТОГО НА 66-МУ РОЦІ ПІШОВ З ЖИТТЯ ТАЛАНОВИТИЙ ЛІКАР, ЧУДОВА ЛЮДИНА ВАСИЛЬ ПАВЛОВИЧ  ШЛЯХОВСЬКИЙ (28.04.1956 – 04.02.2022).

Василь Павлович народився у селі Гольма  Одеської області. У 1971 році  вступив до Одеського медичного училища №3, яке закінчив з відзнакою.  Попрацювавши фельдшером, був призваний до армії. А після служби вступив у 1977 році до Одеського медичного інституту, який закінчив у 1983 році також з відзнакою. І того ж року приїхав до Нової Каховки.

Майже 39 років, до 2021 року, Василь Павлович працював лікарем-хірургом у Новій Каховці. Спочатку був дитячим хірургом, а потім надавав хірургічну допомогу дорослим пацієнтам. Кваліфікований спеціаліст, він першим серед колег опановував новітні технології: ендоскопічні оперативні втручання, ультразвукове обстеження.

Рятуючи пацієнтів, талановитий лікар завжди приймав виважені та обгрунтовані рішення. Тисячі хворих вдячні Василю Павловичу за врятоване здоров’я і життя. Колеги, молоді спеціалісти назавжди запам’ятають його цінні поради. В місті його знали і цінували як різнобічну, активну людину, яка глибоко вивчала історію країни. Василя Павловича цікавило все, і він дуже хотів жити.

Колектив міської лікарні Нової Каховки у скорботі з приводу передчасної смерті талановитого лікаря. Щирі співчуття рідним та близьким Василя Павловича Шляховського висловлюють міський голова Володимир Коваленко, керівництво міської лікарні, численні колеги і друзі. Світла пам’ять!

Прощання з Василем Павловичем Шляховським розпочнеться 05 лютого у Свято-Андріївському соборі об 11.00».

Редакція «Українського Півдня» висловлює щирі співчуття рідним і близьким померлого.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН