Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нову керівницю призначено в Олешківській лікарні

Юлія Крівіч призначена виконуючою обов’язки директора комунального підприємства «Олешківська багатопрофільна лікарня», повідомляється на сторінці Фейсбук “Олешківської територіальної громади”.

Представили трудовому колективу нову керівницю міський голова Євген Рищук та заступник міського голови Валентина Свистухіна.

«Минулий директор Олег Попенко відпрацював на цій посаді вірою і правдою понад два з половиною десятки років“, – підкреслив очільник громади, – ми з ним згодилися, що настав час вливати «молоду кров» у колектив».

У свою чергу, Юлія Крівіч подякувала за довіру і нагадала, що фактично виросла у стінах цього медичного закладу. Тож, за її словами, докладатиме максимум зусиль, аби не підвести колег.

Натомість Олег Попенко під час виступу згадав нелегкі часи, які інколи доводилося долати і побажав новій в.о. директорки успіхів на займаній посаді.

Довідково додамо: Юлія Крівіч має вищу медичну освіту, трудову діяльність розпочала лікарем-інфекціоністом в обласній інфекційній лікарні. З березня 2017 року працювала за цим же фахом у Цюрупинській центральній районній лікарні. З 2018 року – лікар-інфекціоніст кабінету «Довіра» консультативно-діагностичної поліклініки, наразі – комунального підприємства «Олешківська багатопрофільна лікарня».

Користується високим фаховим авторитетом, повагою колег та пацієнтів.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні

На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН