Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Третього лютого – останній день передачі показників лічильників води за січень 2022, – інформує «ХерсонВодоканал»

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«МКП Херсонський ВОДОКАНАЛ нагадує про час передачі показників за спожиті послуги водопостачання. Показники лічильників за січень 2022 р. будуть прийматись до 03 лютого 2022 включно.Пропонуємо скористатись зручними способами передачі показників:

1. Внесення показників без реєстрації (БЕЗКОШТОВНО)https://water.kherson.ua/pokaznyky-onlajn1/

2. Через особистий кабінет (БЕЗКОШТОВНО), в якому є можливість зареєструвати декілька адрес на одну ел.скриньку. Для цього зайдіть за посиланням:https://water.kherson.ua/login/

3. Використання Viber (БЕЗКОШТОВНО) – Паблік для автоматичного внесення показників: https://water.kherson.ua/pokaznyky-onlajn1/

4. Використання месенджеру Viber 0503969091 (БЕЗКОШТОВНО) тільки для споживачів, які не надавали показники більше року (ОБОВ′ЯЗКОВО ПОТРІБНЕ ФОТО лічильника для підтвердження). Необхідно вказати:

– Особовий рахунок споживача

– ПІБ споживача, адресу (вулиця, будинок, квартира)

– Прикріпити фото водолічильника з цілісністю пломб та останніми показниками на кінець розрахункового періоду.

5. SMS – повідомлення на номер 0503933960

Показники лічильників у SMS ввести у такому форматі: «Номер особового рахунку» (решітка) «Показник». Приклад: 1250081053#1236.

За телефоном Контак-центру +38(050) 811-18-86.

Відповідно до «Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення», затверджених постановою Кабінету Міністрів України №690 від 05.07.19 р. споживач зобов’язаний щомісячно знімати та передавати підприємству покази індивідуальних приладів обліку води та проводити оплату до 20 числа місяця».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН