Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонській міськраді розпочали роботу над розробкою веб-порталу для ЦНАПу

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Відбулася відповідна зустріч заступниці міського голови Оксани Рукавішнікової та представників проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Демократичне врядування у Східній Україні».

Нагадаємо, у червні минулого року в Херсоні у рамках проєкту DG East «Демократичне врядування у Східній Україні» відбулась робоча зустріч керівного апарату Херсонської міськради з представниками проєкту, під час якої обумовили налагодження співпраці у сфері поліпшення умов надання адміністративних послуг. У серпні 2021 року представники USAID передали нове обладнання для ЦНАПу: меблі та оргтехніка – столи й стільці, комп’ютери, принтери й сервер, на якому буде міститися вебпортал.

Так, на сьогоднішній зустрічі, до якої були також долучені керівники департаменту адміністративних послуг та інформаційних технологій, обговорили організаційні моменти стосовно подальшої співпраці USAID та міської ради.

Заступниця міського голови Оксана Рукавішнікова підкреслила: “Люди, які приходять до ЦНАПу, приходять туди за послугами, і ми маємо максимально спростити процедуру отримання цих послуг. Тому з нашого боку гарантую цілковите сприяння роботі у напрямку створення веб-порталу”.

Веб-портал дасть змогу спростити роботу спеціалістів ЦНАПу, а електронна черга, яка буде складовою веб-порталу, дозволить регулювати потік відвідувачів та контролювати усі процеси.

Тож найближчим часом представники проєкту розпочнуть роботу над розробкою відповідного технічного завдання для Херсонської міської ради».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН