Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці жителі тимчасово залишилися без водопостачання

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Новокаховської міської територіальної громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«Вчора, 28 січня, близько 23:00 у Новій Каховці через порив на головному водоводі (400 мм), було тимчасово вимкнено водозабір та припинено водопостачання всього міста.

Про це повідомив начальник міського управління з питань НС та ЦЗН Олександр Бараніченко.

Як з’ясувала ремонтна бригада КП “Міський водоканал”, аварія відбулась у колодязі водогону на розі вулиць Перемоги та Горького. На її ліквідацію були задіяні усі необхідні технічні засоби і спеціалісти міського водоканалу.

Роботу з ліквідації аварії завершено сьогодні, 29 січня, о 05:15.

– Від таких аварій не застрахований жоден водоканал, жодного населенного пункту, але в данній ситуації важливо було організувати та згуртувати людей на роботу в нічний час. Ліквідація аварії тривала більше 6 годин в нелегких погодних умовах, коли вітер і температурний режим (близько 0°) не допомагали, а скоріше заважали роботам. Я вдячний ремонтній бригаді, яка вчасно виконала свою справу та забезпечила жителів міста водою, – так прокоментував подію директор КП “Міський водоканал” Віктор Замковий.

Наразі всі мешканці міста забезпечені водою.

Аварійна ситуація для більшості мешканців Нової Каховки залишилась майже непомітною, але цьому треба завдячувати людям, які цілодобово забезпечують містян водопостачанням та водовідведенням».


Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН