Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вознесенівський район Запоріжжя відсвяткував 83-й день народження (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Запорізької міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«В Запоріжжі у палаці культури «Орбіта» відзначили день народження Вознесенівського району. На урочистостях з нагоди свята зібралися видатні мешканці району, яких вітали почесні гості: представники міської влади, творчі колективи району та міста.

Привітати мешканців Вознесенівського району приїхав секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

– Хочу відзначити, що Вознесенівський район – унікальний. Тут розташовані острів Хортиця, центральний пляж, багато закладів освіти й охорони здоров’я, а також більшість місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. З роками район стає ще кращим і головна заслуга в цьому саме його мешканців, – наголосив Анатолій Куртєв.

Анатолій Куртєв відзначив Почесними грамотами виконавчого комітету Запорізької міської ради голову району Віталія Лисенка та колектив Вознесенівської районної адміністрації.

Зі словами привітань до присутніх також звернувся очільник Вознесенівського району Віталій Лисенко.

– Я вважаю, що нам неабияк пощастило жити й працювати в найкращому районі нашого міста. На нас лежить велика відповідальність, адже ми є обличчям всього міста, яке бачать не тільки туристи, а й всі мешканці Запоріжжя. Хочу побажати всім мешканцям дивитись з оптимізмом в майбутнє і спільно працювати задля розбудови нашого району та рідного міста, – зазначив Віталій Лисенко.

Для всіх присутніх виступили найкращі творчі колективи району».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН