Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Великолепетиська громада отримала новий санітарний автомобіль

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Великолепетиської громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«Жителі старостинських округів Великолепетиської територіальної громади тепер в рази швидше отримуватимуть невідкладну медичну допомогу сімейних лікарів та необхідну своєчасну госпіталізацію.

Вдасться це завдяки сприянню Сергій Козир – народний депутат України, який власне сьогодні передав громаді новенький санітарний автомобіль, попередньо залучивши кошти з субвенції на соцеконом розвиток.

«Саме медичній сфері на рівні Президента та Уряду сьогодні приділяється багато уваги, і в моїй роботі розвиток цієї галузі займає пріоритетне місце. Як і обіцяв, перші кошти з субвенції на соцеконом розвиток були направлені на придбання транспортних засобів для лікарів, адже їм потрібно оперативно виїжджати на виклики, особливо в період боротьби з корона вірусом» наголошує Сергій В’ячеславович.

Урочисто, разом з представниками інших громад, службове авто приймав селищний голова Максим Колокот.

Радіємо, що піклування про наших жителів в пріоритеті у народного обранця. Щиро бажаємо Сергію Козирю успіхів та нових звершень у подальшій роботі.

Цього ж дня санітарний легковий автомобіль було передано Великолепетиському Центру первинної медико-санітарної допомоги».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН