Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Водна поліція Одещини виявила браконьєра, який полював на водно-плавних птахів

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку еколога Івана Русєва. У повідомленні йдеться про наступне:

Об’їжджаючи водно-болотні угіддя Причорномор’я для обліку червоноволої казарки, ми зустрічали чимало браконьєрів у різних місцях. Проте, багато з них були поза об’єктами природно-заповідного фонду і ми їх “не чіпали”. Але у цей виїзд, ми помітили браконьєра на території регіонального ландшафтного парку «Тилігульський», якій полював по водно-плавним птахам, де полювання категорично заборонено.

Зробили фото машини та самого браконьєра Опублікували про цього браконьєра на ФБ, що ми робимо завжди https://www.facebook.com/rusevivan/posts/1892705220915561 , коли бачимо такі порушення, та звернулися до всіх друзів, хто може дізнатися про порушника і повідомляти для того, щоб служба охорони регіонального ландшафтного парку, змогла скласти протокол. І що важливо сказати, що в рамках Меморандуму, який нами підписано з ГУНП в Одеській області https://www.facebook.com/rusevivan/posts/1867284176790999 , незважаючи на те, що це не територія НПП “Тузлівські лимани”, офіцери нам обіцяли оперативно знайти порушника.

Обіцянка була дана та обіцянка оперативно виконана. І ось, учора, водна поліція знайшла порушника, незважаючи на те, що машина, яку ми показали, була оформлена не на нього. На порушника, якій працює в порту “Южний”,   складено протокол і матеріали направлено до суду. Причому порушник сам зізнався, що порушив ст. 91 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушення правил охорони та використання територій та об’єктів природно-заповідного фонду.

На завершені хочу сказати, що я вперше задоволений оперативною роботою поліції та висловлюю їм подяку, особливо сектору водної поліції Одеського районного управління №2.

На фото браконьєр, на якого вже складено протокол про порушення».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН