Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Унікальні операції на суглобах проводять хірурги на Бериславщині

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на допис завідуючого хірургічним відділенням КНП Бериславська ЦРЛ, лікаря-хірурга вищої категорії, депутата міської ради Володимира Сінякова у соцмережі. У повідомленні йдеться про наступне:

«Шановна громадо. Підводимо підсумки роботи хірургічного відділення КНП «Бериславська центральна районна лікарня» м. Берислав. За останній рік лікарі-хірурги впровадили нові оперативні втручання, зокрема лапароскопічне лікування діафрагмальних та післяопераційних гриж.

Травматолог відділення запровадив артроскопічні втручання на колінному суглобі. На потоці проводяться лапароскопічні операції з приводу пахових гриж, жовчно-камяної хвороби та гострого апендициту, операції при різноманітних переломах з використанням металоостеосинтеузу.

Проліковано 1076 пацієнтів. З них виконано 524 хірургічних та 161 травматологічних операцій. Двоє хірургів отримали спеціалізацію з гнучкої ендоскопії та ультразвукової діагностики, що дає змогу частіше використовувати дані методи діагностики у лікуванні пацієнтів нашого відділення.

Персонал відділення складається з завідувача відділенням, хірурга вищої категорії Сінякова Володимира Васильовича, хірурга першої категорії Крот Андрія Вікторовича, ветерана хірургії Тучика Петра Олександровича, хірургів другої категорії Пашкана Вадима Сергійовича та Рахмакова Володимира Сергійовича, Павлівського Ігоря Ярославовича, травматолога Величко Олексія Григоровича, уролога першої категорії Солодова Олександра Володимировича».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН