Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Спортсмени з Великих Копанів показали гарні результати на чемпіонаті Херсонської області з боксу

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Великокопанівської громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«Спорт відіграє важливу роль у житті людини. Діти, які займаються у спортивних секціях, стають більш зібраними, дисциплінованими, цілеспрямованими та фізично загартованими.

У Великокопанівській громаді вже не перший рік працює секція з боксу під керівництвом незмінного тренера – Андріянова Григорія Антоновича. За час роботи Григорій Антонович виховав не одне покоління спортсменів, які перейняли від нього любов до боксу, та зв’язали зі спортом своє доросле життя.

Саме такими стали Владислав Болдирєв, Руслан Сокольченко та Денис Ковальчук, які сьогодні навчаються у Херсонській спортивній школі та відшліфовують свою майстерність в улюбленому виді спорту. А от Віктор Бариєв все ще займається у Великих Копанях, проте подає великі надії.

Минулого тижня у м. Херсон проходив чемпіонат Херсонської області з боксу, на якому ці 4 юні спортсмени з нашої громади змагались за першість.

Як результат, Денис Ковальчук та Владислав Болдирєв здобули І місце, а Руслан Сокольченко посів ІІ місце. Віктор Бариєв, нажаль, не досяг своєї мети. Проте, немає жодних сумнівів, що від цих змагань він отримав цінний досвід.

Ми пишаємося нашими земляками та бажаємо їм нових досягнень, звершень та перемог!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН