Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Заблокований вхід та погрози крафтовому виробнику: у Миколаєві перешкоджають діяльності підприємства

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку громадської активістки Наталі Ришкової. У повідомленні йдеться про наступне:

«Олександр Сєнкевич, а ви в курсі, що на вашій сторінці «Олександр Сєнкевич – мер Миколаєва» розміщена неправдива інформація, яка завдає шкоди діловій репутації підприємця?

Нагадаю ситуацію: в минулому році біля магазину Південна Степова Броварня «Дрофа» підприємець підрізав верхівки ялинок (але ще до нього це зробили наші миколаївські «варвари»). Як було і як стало можете подивитися на фото внизу. Штраф вони сплатили за це.

Був страшенний галас з цього приводу, що мене дійсно здивувало, бо в місті ріжуть дерева, залишаючи стовпи, і якась тиша з цього приводу. Ніхто штрафи не сплачує, навіть платять за таку незаконну обрізку мільйони гривень з міського бюджету…

Так от, директор цієї компанії писав двічі в Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, щоб йому дозволили або знести або пересадити ці підрізані ялинки, а на їх місці висадити нові дерева – департамент йому в цьому відмовляв двічі, вказуючи на те, що ялинки в задовільному стані, а також, що вони можуть не витримати пересадку (фото додаю).

Незважаючи на відмову департаменту ЖКГ, Юрій Зелінський висадку все ж провів у військовій частині.

https://www.facebook.com/129736044230484/posts/1000402753830471/

І тепер писати, що підприємець своїх обіцянок не виконує – це дійсно нанесення шкоди його діловій репутації, тому що це неправда.

А писати про бетонний блок та прориви водопроводу біля нової локації Дрофи, це взагалі за межами розуміння. Хто вам веде сторінку? Що це за шантаж? Чому магазин має закуповувати дорослі ялинки?

Чекаємо від вас, як мера міста, наведення порядку в сфері догляду за зеленими насадженнями, контроль за підрядними фірмами, які нищать здорові дорослі дерева в Миколаєві, розрив контрактів та звернення до суду на таку «роботу». Вимагайте від них, щоб вони закуповували для міста нові дорослі дерева, а не підприємці».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН