Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці затверджена програма заходів до ювілею міста

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку «Радіо Нова Каховка». У повідомленні йдеться про наступне:

«Під час апаратної наради 17 січня начальник міського відділу культури Наталія Зарудна повідомила про заходи, проведення яких заплановане в Новокаховській громаді у лютому. Адже саме на останній день зими припадає ювілейний день народження Нової Каховки.

З нагоди ювілею урочистості і святковий концерт 28 лютого пройдуть у міському Палаці культури. На захід будуть запрошені відомі новокаховчани, Почесні громадяни міста, поважні гості.

Кілька важливих ювілейних заходів пройдуть на початку лютого. Буде оголошено пленер художників і конкурс дитячих малюнків. Виставки цих робіт представлять на урочистостях. Готується до друку книга творів місцевих поетів під назвою «З любов’ю до рідного міста». Створено макет книги. Презентувати її планують в центральній міській бібліотеці та кількох бібліотеках міста напередодні ювілею.

Наприкінці лютого відбудеться традиційний рейтинг популярності та якості «Дніпровська перлина». Вона також буде присвячена ювілею Нової Каховки. Адже всі підприємці та підприємства, залучені до участі у рейтингу – це безпосередні учасники розбудови і розвитку нашого сучасного міста.

23 і 26 лютого в міському Палаці культури відбудеться безкоштовний показ фільму Олександра Довженка «Поема про море». Переглянути стрічку запрошують новокаховчан різних поколінь.

Традиційне свято «Новокаховська Масляна» теж матиме ювілейне забарвлення. Воно буде значно масштабнішим, ніж в попередні роки, із залученням громад Каховського району.

Всі ці заходи необхідно наповнити глибоким змістом, благодійними намірами, масовою участю представників різних поколінь, різних галузей, всіх територій Новокаховської громади і якомога більшої кількості громад Каховського району. На це звернув увагу керівників міський голова Володимир Коваленко. Особливу шану і увагу з нагоди ювілею необхідно приділити першобудівникам міста. Нині в Новій Каховці їх – 23. Кожен з них повинен відчути важливість свята і повагу від нащадків за безпосередню причетність до народження Нової Каховки».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН