Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні водій в стані алкогольного сп’яніння здійснив наїзд на електроопору

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Патрульної поліції Херсонської області. У повідомленні йдеться про наступне:

«Учора, близько 20-ї години, поліцейські отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без травмованих на проспекті Адмірала Сенявіна. За вказаною адресою інспектори дійсно виявили автомобіль Toyota Yaris, який скоїв наїзд на електроопору.

Під час спілкування з водієм охоронці порядку помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти у встановленому законом порядку огляд за допомогою алкотесту Драгер, на що чоловік погодився. Результат позитивний — 1,77 проміле, що в понад 9 разів перевищує допустиму норму.

Поліцейські попередили керманича про складання адміністративних матеріалів, але він, щоб уникнути відповідальності, почав пропонувати патрульним неправомірну вигоду. На неодноразові попередження про кримінальну відповідальність громадянин не реагував. Охоронці порядку зафіксували пропозицію неправомірної вигоди й викликали на місце слідчо-оперативну групу.

На 61-річного водія Toyota Yaris інспектори склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН