Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Три дитячі садки у Миколаєві перейшли до комунальної власності

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Миколаївської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«У Миколаєві збільшилась мережа комунальних закладів освіти. До власності міської територіальної громади перейшли три об’єкти – НВК «Чайка», НВК «Зоря», ЗДО №126 від державного підприємства НВГК “Зоря-Машпроект”. 31 грудня 2021 року їх зареєстрували як комунальні заклади освіти.

Про це повідомляє управління освіти Миколаївської міської ради.

Оскільки зазначені заклади у ДП НВГК “Зоря-Машпроект” були відокремленими структурними підрозділами, відповідно до рішень Миколаївської міської ради від 21.10.2021 №11/11, від 14.12.2021 №12/156, від 14.12.2021 №12/157, створено:

  • Заклад дошкільної освіти №126 Миколаївської міської ради Миколаївської області (м. Миколаїв, пр. Миру, 64Б)
  • Початкову школу №1 Миколаївської міської ради Миколаївської області (м. Миколаїв, вул. Чайковського, 10А)
  • Початкову школу №2 Миколаївської міської ради Миколаївської області (м. Миколаїв, вул. Південна, 51А)

Згідно з рішенням засновника (Миколаївська міська рада) та відповідно до ч. 4, 5 ст. 31, ч. 2 ст. 35 Закону України “Про повну загальну середню освіту” до складу початкових шкіл №1, 2 включено внутрішні дошкільні підрозділи, які діють відповідно до статуту закладу та на підставі положення про нього, затвердженого директором закладу освіти.

Відтепер зарахування дітей до закладу дошкільної освіти №126 та дошкільних груп початкових шкіл №1, 2 здійснюватимуть керівники закладів у порядку черговості надходження заяв про зарахування з використанням системи електронної реєстрації.

Зареєструвати дитину до зазначених закладів освіти можна за посиланням: https://reg.isuo.org/signup

Подати документи для зарахування дітей до 1 класу початкових шкіл №1, 2 потрібно до 31 травня (та після 15 червня – на вільні місця, за їх наявності). Територіальний принцип обслуговування для вищезазначених закладів розпочнеться з 1 вересня 2022 року».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН