Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині не зменшується кількість виявлених під час перереєстрації сумнівних автівок

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на повідомлення пресслужби регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Херсонській області. У повідомленні йдеться про наступне:

«Упродовж минулого року в сервісних центрах МВС Херсонщини під час проведення реєстраційних операцій виявлено 34 транспортні засоби із зміненим номером кузова, 10 – з підробленими документами, 9 – з підробленим номером двигуна, 5 авто, що перебувають в розшуку, як викрадені за кордоном.

Алгоритм надання реєстраційної послуги передбачає проведення обов’язкового безкоштовного експертного огляду транспортного засобу, під час якого перевіряються ідентифікаційні номери і реєстраційні документи. До речі, минулого року в сервісних центрах МВС Херсонщини працівники експертної служби МВС оглянули 34026 транспортних засобів.

У випадку проведення за бажанням автовласника експертного дослідження фахівці встановлять відсутність чи наявність  ознак пошкодження, підробки чи заміни номерів двигуна, шасі або кузова, заміни панелі з ідентифікаційним номером транспортного засобу та підроблення реєстраційних документів (ця послуга – платна і не є обов’язковою). Таких експертних досліджень минулого року було проведено 25211.

Окрім того, сервісні центри МВС здійснюють перевірки щодо наявності розшуку, арештів та обмежень на відчуження майна, що дає змогу покупцеві убезпечити себе від можливих ризиків кримінального походження транспортного засобу».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН