Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі розпочнуть ремонтувати зливостоки

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Запорізької міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

У 2022 році в місті планується реконструювати та капітально відремонтувати 9 об’єктів внутрішньоквартальної мережі зливової каналізації. На це в бюджеті передбачено близько 25 млн грн. Реалізацію Програми ремонту міської внутрішньоквартальної мережі зливової каналізації Запоріжжя на 2022-2026 роки прокоментував секретар міськради Анатолій Куртєв.

На 11-й сесії Запорізької міської ради була прийнята низка програм, серед яких Програма ремонту міської внутрішньоквартальної мережі зливової каналізації м. Запоріжжя на 2022-2026 роки. Вона розрахована на 5 років. За цей час у Запоріжжі планується провести роботи на 66 об’єктах внутрішньоквартальної мережі зливової каналізації. Запланований обсяг фінансування програми за 5 років складає понад 200 млн грн.

Анатолій Куртєв наголосив на важливості реалізації цієї програми в Запоріжжі.

«У міському господарстві Запоріжжя є багато проблем, які потребують вирішення. Одна з них – ремонт внутрішньоквартальної мережі зливової каналізації. Якщо ремонту внутрішньоквартальних доріг в останні роки все ж приділялась певна увага, то про мережі внутрішньоквартальної зливової каналізації всі якось забули. У 2022 році ми вирішили змінити ситуацію», – зазначив Анатолій Куртєв.

Згідно Програми ремонту міської внутрішньоквартальної мережі зливової каналізації Запоріжжя на 2022-2026 роки, в 2022 році планується відремонтувати 9 об’єктів, у 2023 році –12, у 2024 році – 14 об’єктів, у 2025 році – 14, у 2026 – 17».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН