Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новокаховській громаді відновлять рух додаткових автобусів на приміських маршрутах

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Новокаховської міської територіальної громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«10 січня Новокаховський міський голова Володимир Коваленко провів щотижневу апаратну нараду, на якій разом з заступниками міського голови, секретарем Новокаховської міської ради, керуючим справами, начальниками відділів та структурних підрозділів виконавчого комітету, старостами старостинських округів та начальниками комунальних підприємств були окреслені найактуальніші питання життєдіяльності громади та поставлені конкретні завдання щодо вирішення існуючих проблем.

Міський голова дав доручення забезпечити відновлення руху додаткових автобусів на приміських маршрутах. Він наголосив на тому, що жителі Нових Лагерів, Піщаного та Обривок мають бути сповіщені про зміни графіку руху автобусів, або в разі поломки транспорту. В свою чергу спеціалісти УПСЗН та керівництво КП “Автоцентр” мають надати пропозиції щодо обліку пільгових категорій пасажирів.

Володимир Коваленко підняв питання неконтрольованого росту вартості перевезень міськими службами таксі на час новорічних свят. Міський голова переконаний, що влада має співпрацювати  з представниками цього бізнесу не тільки в плані погодження цін на перевезення, а й, на сам перед, контролювати питання легального працевлаштування працівників служб таксі.

В блоці питань, присвячених медичному обслуговуванню громадян, торкнулися, зокрема, вирішення проблеми опалення в амбулаторії селища Козацького. Також міський голова доручив вирішити питання щодо видатків на утримання та проведення поточних ремонтів ФАПів, розташованих на території старостинських округів через головного розпорядника коштів управління комунального майна, інфраструктури старостинських округів.

В свою чергу керівництво Центральної міської лікарні має надати пропозиції стосовно роботи відділень, діяльність яких не підпадає під протокол НСЗУ.

Заборгованість мешканців новокаховських гуртожитків за комунальні послуги – величезна проблема: борги не тільки не зменшуються, а й накопичуються, особливо в зимовий період. Директору КП “Гуртожиток” Андрію Каліті було дано доручення посилити роботу з мешканцями гуртожитків за якими числяться великі борги за житлово-комунальні послуги та через ЗМІ інформувати населення про ці проблеми.

Наведення ладу в населенных пунктах громади – завжди актуальне питання. Так, керівникам відповідних комунальних підприємств було доручено організувати роботи щодо прибирання внутрішньоквартальних територій. Відділ архітектури має підготувати пропозиції остаточного варіанту ескізного проєкту реконструкції парку Слави в  Центральній Основі. Також міський голова наголосив на необхідності поновлення проведення засідань архітектурно-містобудівної ради».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН