Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нову Каховку внесли до книги «Національний Реєстр Рекордів – 2022»

Про це повідомляє “Український Південь” з посиланням на сторінку “Агенція регіонального розвитку”.

Під час апаратної наради директор КП “Агенція регіонального розвитку” Вячеслав Костенюк вручив міському голові Володимиру Коваленку днями, нарешті, отриманий екземпляр видання книги «Національний Реєстр Рекордів – 2022»!

Нагадаємо, 28 вересня 2019 року на центральній площі міста, в ході урочистостей був зареєстрований національний рекорд України «Найбільший логотип міста, викладений з людей»,
ініціатором встановлення якого виступила наша Агенція. За задумом молодь мала створити новий логотип бренду Нової Каховки, як «Міста тисячі джерел». У флешмобі взяли участь 291 учень другої та третьої шкіл міста.

«Національний реєстр рекордів України» — це проєкт у сфері реєстрації та популяризації українських та світових досягнень в Україні. ЗаНагадаємоснований 10 жовтня 1989 року. Щодвароки видається повноформатне друковане видання, яке є українським аналогом відомої в усьому світі «Книги рекордів Гіннеса». Книга містить ілюстровану інформацію про найбільш яскраві і незвичайні рекорди українців у всіх проявах та сферах життя. Саме до цього видання потрапив і рекорд, встановлений мешканцями Нової Каховки під час святкування 67-ї річниці Дня міста.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН