Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеську поліцейські влаштувала для дітей свято «Різдво з копами»

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«7 січня 2022 року, для маленьких мешканців та гостей міста та їх батьків, Відділ патрульної поліції в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Департаменту патрульної поліції, за підтримки Генічеської міської ради, організували свято “Різдво з копами”.

Такі різдвяні зустрічі  стали щорічною традицією: вже третій рік поспіль рік патрульна поліція святкує цей день разом з дітьми та дорослими.
На початку свята Олена Пікуль, секретар Генічеської міської ради, від імені міського голови, депутатського корпусу та себе особисто, привітала всіх присутніх з Різдвом, а начальник Відділу патрульної поліції  АР Крим та м. Севастополі, Галина Лехновська побажала гарного настрою та запросила на локації.

Діти мали нагоду посідити за кермом справжньої поліцейської машини, у якій можна було увімкнути сирену, з цікавістю приміряли справжню поліцейську амуніцію та отримали багато позитивних емоцій від службових собак. Також для наочної демонстрації правил дорожнього руху правоохоронці облаштували майданчик зі справжніми дорожніми знаками  та наголосили на важливості їх дотримання.

Захід “Різво з копами” пройшов активно, весело та емоційно, патрульні фотографувалися з малечею та роздавали повітряні кульки та подарунки, а святковий настрій  присутнім створювали пісні у виконанні Євгена Чікалова, народного гурту “Крила” та вокального ансамблю “Вишиванка”».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН