Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Команда з Генічеська перемогла у обласному етапі змагань з туристсько-спортивних походів серед учнівської та студентської молоді

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«З метою розвитку дитячого туризму та поглиблення знань з історії, культури, природи рідного краю було проведено  І (обласний) етап змагань зі спортивних туристських походів учнівської та студентської молоді. У змаганнях взяли  участь 29 туристських груп.

Вітаємо команду вихованців Генічеського Палацу творчості дітей та юнацтва Генічеської міської ради  та керівника групи Коваленка Анатолія Володимировича з почесним І місцем у І (обласному) етапі змагань з туристсько-спортивних походів серед учнівської та студентської молоді.

На підставі рішення суддівської колегії І (обласного) етапу команда була нагороджена дипломами комунального закладу «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради у номінаціях «велосипедний туризм» та «пішохідний туризм».

Бажаємо подальших яскравих перемог!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН