Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні вихованці закладів освіти Генічеської громади взяли участь у благодійному заході «Різдв’яні подорожі для тебе»

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«4 січня 2022 року в Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Куліша відбувся благодійний захід «Різдв’яні подорожі для тебе» для дітей пільгових категорій.

За сприяння Генічеської міської ради, Відділу освіти учні Генічеського закладу загальної середньої освіти №1, Генічеського закладу загальної середньої освіти №4, Новоолексіївського закладу загальної середньої освіти №1, Новоолексіївського закладу загальної середньої освіти №2 разом з керівниками Подзолковою Анжелою Анатоліївною та Посошко Юлією Сергіївною брали участь у новорічному святковому заході.

У театрі діти долучились до вистави «Ніч перед Різдвом», отримали солодкі подарунки, а також побували на набережній Херсона. Позитивні емоції, гарний настрій та великий заряд енергії отримали здобувачі освіти від цікавої подорожі!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН