Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині правоохоронці посилили заходи безпеки під час новорічних свят

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Поліції Херсонської області. У повідомленні йдеться про наступне:

«На Херсонщині понад 600 правоохоронців забезпечують публічний порядок і безпеку громадян під час новорічних свят.

У період відзначення новорічних свят поліція Херсонщини посилила заходи безпеки і весь особовий склад працював у посиленому режимі.

580 працівників поліції та 90 військовослужбовців Нацгвардії забезпечили публічний порядок та безпеку громадян, заступили у 50 піших та 68 автопатрулів, стежили за безпекою на вулицях, площах та місцях біля новорічних ялинок. Для швидкого реагування на події було створено 39 додаткових слідчо-оперативних груп поліції. Акваторію Дніпра в Херсоні на службовому катері патрулювали працівники водної поліції.

Поліцейські продовжували вживати заходи щодо припинення реалізації піротехнічної продукції та вилучення піротехнічних засобів, які реалізуються у невстановлених місцях, ринках без відповідних документів.

Поліцейські закликали жителів області з розумінням ставитися до заходів безпеки, поводитися толерантно, під час перебування у громадських місцях дотримуватися соціальної дистанції та одягати захисні маски, не порушувати публічний порядок. У своїй діяльності працівники поліції розраховують на підтримку та взаєморозуміння з боку населення області».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН