Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовську відбувся новорічний концерт

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Скадовської міської громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«Кращі колективи громади представили нові захоплюючі номери, запалюючи глядачів хвилями аплодисментів.

Всіх присутніх привітав міських голова Олександр Яковлєв, він наголосив: «Нинішній рік був наповнений різними подіями і йому треба сказати: «Велике дякую», це наше  життя. Ми часто вживали цього року слова «вірус», «вакцинація», були й сумні події. В останні дні року ми більше чуємо слів радості й надії, радіємо снігу й святковим прикрасам. Хочеться, щоб наступний рік нас супроводжував святковий настрій, ми жили заради добробуту й саморозвитку».

Міський голова вручив подяки активістам Скадовської міської територіальної громади.

Подяку міського голови оголошено за вагомий внесок у розвиток Скадовської міської територіальної громади, відповідальність і активну громадську позицію по сплаті місцевих податків і зборів до міського бюджету в 2021 році:

-групі компаній «Віндкрафт», засновник Стурен Карл Олоф Річард,

 -Скадовській філії Державного підприємства «Адміністрація морських портів України»,

-начальник Кугут Олександр Станіславович,

 -підприємству споживчої кооперації «Хлібокомбінат Скадовського райст», директор Покотило Володимир Іванович,

 -приватній фірмі «Оптіма», засновник Нємчинов Михайло Григорович,

 -ТОВ «АТБ маркет», генеральний директор Шаповалова Наталія Анатоліївна,

 -ДП санаторій для дітей з батьками «Скадовськ», директор Перець Марія Іванівна,

 -приватному підприємству «Кулида», директор Кулида Сергій Іванович,

 -ФОП Круковський Михайло Валерійович,готель «Амалія»,

 -фермерському господарству Ліньков, керівник Олійник Віталій Олександрович.

 Подяку міського голови оголошено:

 -фермерському господарству «Михайлово», керівник Цуркану Михайло Зосимович,за вагомий внесок у розвиток Скадовської міської територіальної громади, відповідальність і активну громадську позицію по сплаті місцевих податків і зборів до міського бюджету в 2021 році, визначну меценатську діяльність зі зведення храму в селі Шевченко,

-пансіонату «Енергія», директор Керекелиця Анатолій Іванович, за вагомий внесок у розвиток Скадовської міської територіальної громади, відповідальність і активну громадську позицію із залучення та проведення спортивних змагань Всеукраїнського рівню у Скадовську в 2021 році,

 -Демиденку Олександру Сергійовичу, депутату Скадовської міської ради, за вагомий внесок у розвиток Скадовської міської територіальної громади, відповідальність і активну громадську позицію зі створення музею історії острова Джарилгач у 2021 році.

 -Вербицькому Станіславу Володимировичу, директору ПП «Енергомед», за вагомий внесок у розвиток Скадовської міської територіальної громади, відповідальність і активну громадську позицію з реалізації міських програм реконструкції вуличного освітлення на території громади у 2021 році».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН