Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Каховці відбувся ІІ півфінал на кубок Каховської Відкритої ліги гумору 2020/2021 років

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Каховської міської територіальної громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«Напередодні Нового року, у час яскравих мрій та сподівань, гарного настрою та дружніх привітань, відбувся ІІ півфінал на кубок Каховської Відкритої ліги гумору 2020/2021 років (організатори: ГО “Каховська Відкрита Ліга гумору”, відділ у справах молоді та спорту, МЦСС). У грі під назвою “Сміх на голову” взяло участь 3 команди: “Рука в синииці” (м. Херсон), “Хомʼяки” (с. Антонівка) та команда, яка до останнього моменту зберігала інтригу – збірна з учасників та капітанів різних команд під назвою “Кинуті” (м. Спарта).

Команди змагалися в чотирьох конкурсах: привітання “Зимовий фрістайл”; гумористичний тріатлон; відеоконкурс; домашнє завдання “Новорічні історії”. У “домашньому завданні” влучний стендап від Маринии Ониськів підкорив журі. Як завжди, ведучим ІІ півфіналу був неперевершений Сергій Аркуша.

Після гри присутніх вітали з прийдешніми святами міський голова Віталій Немерець, начальник відділу у справах молоді та спорту Сергій Кашулін та голова журі Андрій Кумінов. Переможцями ІІ півфіналу стала команда “Хомʼяки”, яка і стала фіналістом турніру Каховської Відкритої ліги гумору. Перед початком КВН глядачі переглянули відеопривітання від творчих колективів громади “Кличе нас різдвяний дзвін”. Також у вестибюлі МПК “Меліоратор” БФ “Лепта” проводив благодійну акцію по зібранню коштів на лікування важкохворих дітей, під час якої було зібрано 500 грн. Профілактичну акцію з метою упередження проявів насильства в сімʼї провели співробітники МЦСС».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН