Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Горностаївській громаді вчителям вручили ноутбуки

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Горностаївської громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«У переддень новорічних свят Горностаївський селищний голова Дмитро Ляхно і начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Валентина Кирпота у рамках державного проєкту “Ноутбук кожному вчителю” вручили освітянам ноутбуки. 

Що прикметно, першими отримали три ноутбуки Дід Мороз та Снігуронька із Заводівського закладу освіти. Окрім того, під новорічною ялинкою чекатимуть вчителів ліцею #1 10 ноутбуків, ліцею #2 – 5, Горностаївського ЗО – 2, Великоблаговіщенського ЗСО – 5, Ольгинського ЗО – 7, Маринського ЗО – 4 та Червоноблагодатненського ЗО – 3 ноутбуки. Загальна кількість ноутбуків, які нині отримають учителі всіх закладів освіти громади – 39.

Розподіл ноутбуків у заклади здійснювався Міністерством освіти і науки згідно зі статистичними звітами закладів освіти, кількістю наявної в них техніки та кількості працюючих педагогічних працівників. На умовах співфінансування із селищного бюджету було виділено 10 % вартості  ноутбуків.

Усі ноутбуки сучасні, з камерою, потужним процесором та можливістю під’єднання до інтернету. Середня вартість одного ноутбука більше 17 тисяч гривень. 

Це дасть змогу зробити навчальний процес сучасним та зручним, допоможе в організації дистанційних уроків у зв’язку з пандемією COVID-19».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН