Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Співробітники Каховського водоканалу отримали покращений соціальний пакет

Про це розповів очільник Каховського водоканалу Михайло Чемерис у соціальних мережах:

Соціальна підтримка працівників на рівні з своєчасною виплатою заробітної плати є не менш важливим аргументом з утримання на підприємстві кваліфікованих кадрів. І це не тільки обов’язкові кошти на компенсацію за роботи у шкідливих умовах. Не менш важлива підтримка адміністрації і профспілки наших спеціалістів, якщо вони потрапляють у ситуації пов’язані з хворобою,або бережи Господь зі смертю своїх найближчих родичів.

Сьогодні на підприємстві КВУ “Каховський водоканал” відбулася профспілкова конференція з прийняття колективного договору на 2022 р.

Фінансова ситуація на підприємстві, як і всіх водоканалів,через ряд об’єктивних чинників, знаходиться не в самому кращому стані. Але ми як підприємство критичної інфраструктури не маємо права втрачати кадри, особливо дефіцітних професій тому, що завтра через це можуть постраждати наші містяни. Тому, не зважаючи на фінансові труднощі, ми віднайшли можливість збільшити фінансування цілого ряду пунктів соціального пакету, а саме збільшити матеріальну допомогу працівникам на оздоровлення з 30% до 50% посадового окладу, щомісячну премію збільшено з 20% до 30%, матеріальну допомогу до ювілейних дат з 500 грн до 1000 грн., на поховання родичів першого ступеня з 1000грн до 1500грн. Крім того, запровадили ще ряд заходів з поліпшення умов праці робочих та контролерів.

    Дуже активно обговорювалось питання зміни розпорядку роботи підриємства, яке до цього працювало з 7-30 год до 16-30. Але, в ході дискусії, з метою плідної співпраці з іншими підприємствами комунальної сфери міста, було прийняте рішення прийняти графік роботи з 8-00 год до17-00 год.

Вітаю всіх працівників водоканалу з новим Колективним договором та прийдешнім Новим Роком. Зичу вам колеги здоров’я та добра! Будьте щасливими і на роботі і вдома!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН