Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні в Херсонській області температура повітря поступово почне знижуватись

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку начальника Херсонського обласного центру з гідрометеорології Юрія Кіріяка. У повідомленні йдеться про наступне:

«Шановні мешканці Херсонської області!

Дощ, який ми сьогодні, 28 грудня, бачимо за вікном, і температура в декілька градусів тепла, можуть створити хибну ілюзію про те, що погодні негаразди уже позаду, а нам треба лише дочекатись, коли нарешті, все розтане і ми знову зможемо комфортно пересуватись вулицями міста.  Нажаль, це не так і навпаки, ситуація в найближчі години може лише погіршитись. За нашими прогнозами вже після 16 години 28 грудня температура повітря поступово почне знижуватись і в найближчі три доби буде триматись в межах 3-8 градусів морозу.

Лише на Новий рік температура повітря може знову повернутись до позитивних позначок. Це означає, що у нас з Вами і у наших комунальних служб, є дуже мало часу для того, щоб зібрати з тротуарів і проїзної частини залишки снігу та льоду, і зробити їх придатними для пересування в наступні морозні дні».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН