Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Генічеську 150 ноутбуків отримали освітні заклади району

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Перед початком сесії Генічеської районної ради відбулось вручення ноутбуків освітнім закладам району. Для цієї почесної місії до Генічеська завітали заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Павло Кулик та перший заступник голови обласної ради Єгор Устинов.

Як розповіла начальник відділу освіти Генічеської міської ради Ганна Бондарева, ноутбуки придбано у рамках національної програми. Міська рада теж взяла участь у співфінансуванні, виділивши більше 900 тисяч гривень, що склало 30 % від загальної суми.

Перед початком вручення Павло Кулик виступив з презентацією, розповівши, що за рік змінилось у ЦНАПах області. Наприклад, в них тепер можна отримати водійське посвідчення і автомобільні номери. Павло Миколайович також детально розповів про послугу «ЄМалятко», коли вагітна може оформити зразу всі необхідні документи. А ще виступаючий пообіцяв Генічеський громаді новий автомобіль-ЦНАП — більший, ніж є у Новотроїцької громади.

Єгор Устинов привітав присутніх, як він зазначив, зі значною подією, а також закликав активніше співпрацювати з обласною радою і облдержадміністрацією.

Після того голови всіх чотирьох громад району разом з начальниками відділів освіти і директорами освітніх закладів отримали ноутбуки.

Генічеський міський голова Олександр Тулупов подякував гостям за співпрацю і турботу про інтереси громади».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН