Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новорічну дискотеку для дітей з інклюзією організували у Херсоні (відео)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

Новорічну дискотеку для дітей з інклюзією організували на Херсонщині. Такий захід проводиться вперше, тож був довгоочікуваним для дітей та їх батьків.

Членкиня громадської організації «Аутизм. Особливий всесвіт» Лариса Громакова зазначила: «Наша організація подала запит до благодійного фонду з ідеєю новорічної дискотеки для дітей. Наші діти з особливостями тож неможливо знайти якісь заходи, щоб вони змогли там провести час. Коли ми звернулися до фонду, то Тетяна Чуприна відгукнулася і разом Іллею Карамаліковим надали можливість провести дискотеку».

Дискотека відбулася в розважальному клубі «Аміго». Аніматори не давали засумувати дітям – на них чекали цікаві конкурси та запальні танці. Головна мета заходу – подарувати дітям з інклюзією нові емоції, дати можливість поспілкуватися та порозважатися як звичайним підліткам. «Такі  діти потребують додаткової уваги. Не таємниця, що не у всіх дитячих колективах їх не приймають за рівних і ця акція створена саме для того, щоб вони відчували комфорт в спілкуванні», – зазначив засновник  розважального клубу «Аміго» Ілля Карамаліков.

Діти залишилися задоволеними заходом. Батьки дітей з інклюзією дуже вдячні організаторам за можливість взяти участь в такому заході. В рамках фонду «Нові можливості» часто проводять благодійні розважальні та розвивальні заходи для дітей з інклюзією і не тільки.

Тетяна Чуприна, керівниця благодійного фонду «Нові можливості» розповідає: «З вихованцями з дитячих будинків  ми проводимо навчальні заняття:  арт-терапію , заняття з боксу та тхеквондо, з особливими дітками ми проводимо каністерапію та арт-терапію. Зі 100% заходів, які ми планували на цей рік, ми виконали всі 100%».

У організаторів ще багато ідей та планів, тож такі заходи будуть проводитися в наступному році і даруватимуть посмішку ще багатьом людям.

Детальніше — у сюжеті телестудії «Український Південь»:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН