Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Чаплинці відкрили головну ялинку громади

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Чаплинської громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«Новий рік це справжнє свято – свято яскравих посмішок, радісних дітей, гарного настрою, свято сюрпризів та неперевершених чудес.

Традиційно, щороку, 19 грудня на площі 200-річчя Чаплинки в День Святого Миколая проходить відкриття Головної ялинки, яке збирає жителів та гостей нашої громади.

Привітав зі святом, з прийдешнім Днем Святого Миколая дітей, а також усіх, хто вірить у справжні дива, селищний голова Олексій Фаустов та побажав здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди, щедрості та благословення Святого Миколая, його прихильності та опіки.

Діток з прийдешнім святом вітав Святий Миколай (Є.Глібіщук) та казкові персонажі, талановиті ведучі – «Зима» С.Модіна та «Ялинка» В.Горбунова, які супроводжували весь захід та веселили присутніх.

Захід супроводжувався гарними піснями та мелодіями, іграми, побажання щастя, здоров’я, добробуту, святкового настрою. Художніми номерами присутніх порадували: зразковий художній колектив «Аура», студія сучасного танцю «Азарт», зразковий аматорський танцювальний колектив «Капітошка», хореографічний гурт «Сузір’я» та вокалісти В.Шевченко та дует Д.Тарасенко і Л.Богомолова.

Головний герой заходу Святий Миколай та селищний голова О.Фаустов відкрили Головну ялинку громади та запалили святкові вогники. Новорічна ялинка засяяла вогнями під гучні оплески, радісні дитячі вигуки. Весь захід супроводжували веселі та драйвові «Сніговички» Р.Харченко та С.Царюк та їх помічники учасники  хореографічного гурту «Сузір’я» які пригощали малечу солодощами від селищного голови та водили святкові хороводи.

В рамках заходу було організовано новорічний ярмарок-продаж на якому були присутні майстрині декоративно-прикладного мистецтва селища Т.Гніденко, Л.Стоян, А.Шахова, Т.Коршунович зі своїми виробами-сувенірами. Всіх присутніх пригощали гарячим «глінтвейном» від Молодіжної ради селища та бажаючі мали змогу придбати ароматну каву та чай від ПП Жогло А. А любителі солоденького могли поласувати смачними, новорічними медово-імбирними пряниками, приготованими кондитерами-пекарями А.Вінцевич та М.Зінченко. 

Відкриття новорічної ялинки громади стало початком циклу заходів, що пройдуть у нашій громаді до свята Нового року та Різдва Христового».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН