Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У закладах дошкільної освіти Генічеської міської ради дітей привітали з Днем Святого Миколая

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Діти дуже люблять зимові свята! Вони з нетерпінням чекають їх, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощі, а потім знайти під ялинкою довгоочікуваний подарунок.

У закладах дошкільної освіти Генічеської міської ради пройшли цікаві та різноманітні заходи до Дня Святого Миколая, найулюбленішого свята усіх дітей.

17 грудня 2021 року в Новоолексіївському закладі дошкільної освіти ясла-садок №15 «Івушка»  пройшло світо до Дня Святого Миколая – покровителя всіх мандрівників і дітей.  За народними повір’ями, саме в цей день він щороку ходить по домівкам та обдаровує кожну дитину.  До цього свята малюки  садочка готувалися заздалегідь: вчили вірші, пісні, готували таночки. Адже всі ми знаємо, що Миколай любить чемних, ввічливих, вихованих діток і саме таким приносить подарунки. Тому діти з натхненням та великим задоволенням зустріли цього чарівника.

У Новогригорівському закладі дошкільної освіти №6 «Дзвіночок» за традицією була проведена святкова розвага до Дня Святого Миколая. Під час музично-розважального заходу діти співали, дивилися повчальні мультфільми про Миколая, танцювали! Вихователі  вчили дітей шанувати народні традиції як духовну окрасу українського народу.

У Рівненському закладі дошкільної освіти «Веселка» всі діти написали листи до Святого Миколая і поклали їх до поштової скриньки.

У Плавському закладі дошкільної освіти «Білосніжка», дошкільному підрозділі Червонської гімназії Генічеської міської ради, Риківському закладі дошкільної освіти №7 «Росинка», Азовському закладі дошкільної освіти  «Світлячок»  Стокопанівському закладі дошкільної освіти дитячий садок «Ягідка» Святий Миколай радував малечу подарунками та солодощами.

Всі вихованці дошкільного підрозділу «Сонечко» Новодмитрівського закладу загальної середньої освіти Генічеської міської ради з великим хвилюванням очікували свято Миколая. Вони обіцяли бути чемними, робити добро та не ображати нікого.

А у Генічеському закладі дошкільної освіти ясла-садку «Червона шапочка» відбулася «піжамна вечірка», яка розпочалася веселою піснею з мультфільму «Маша та ведмідь». У гості до малечі прийшли казкові герої, які допомагали їм здолати Лінь та добратися до Святого Миколая. Діти виконували запальні сучасні танцювальні композиції, співали пісні. Миколай не забарився та завітав з подарунками для слухняних дітей.

У закладі дошкільної освіти ясла – садок №17 «Теремок» також пройшли тематичні заняття і розвага до Дня Святого Миколая. Під час занять вихователі читали дітям казки та легенди про Святого Миколая, а ті співали пісні, грали в українські народні ігри. До діточок приходили різні казкові герої та господарка Чарівниця-Зима. За доброю традицією  на музичну святкову розвагу до малечі завітав Святий Миколай з подарунками. А діти в свою чергу також приготували для нього подарунки, поділилися з ним своїми бажаннями, розповіли про свої успіхи та обіцяли вести себе і надалі чемно, бути слухняними та успішними, щоб і в наступному році отримати подарунок.

Святкові заходи подарували дітям радість та безліч позитивних емоцій! Нехай Святий Миколай принесе щастя, здоров’я та добробут у кожну родину!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН