Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці працює резиденція Святого Миколая

17-19 грудня в Новій Каховці працювала резиденція Святого Миколая.

Довгоочікуване для дітей свято Миколая з кожним днем все ближче і ближче. Малеча із задоволенням чекає на здійснення своїх заповітних мрій та бажань. Це, без перебільшення, свято дитинства та щедрості, свято радості та веселощів, свято добра і миру.

17 грудня у міському Палаці культури на дітей із багатодітних сімей Новокаховської громади чекало дивовижне свято. Кожна дитина мала чудову нагоду завітати до резиденції Святого Миколая та зробити гарне фото з казковими героями. В актовій залі дітки мали можливість переглянути дитячу виставу «Крамничка підступних солодощів», підготовлену акторами Народного театру юного глядача та зустрітися із святим Миколаєм.

З привітальним словом від міського голови Володимира Коваленка до дітей звернувся його заступник Володимир Арнаут, який повідомив їм приємну новину, що на них чекають солодкі подарунки. І вже біля новорічної ялинки дітлахи отримали солодощі, придбані відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради.

Зала Палацу культури була сповнена дитячим сміхом, вигуками та щирими аплодисментами – захід дітлахам надзвичайно сподобався.

Відділ культури і туризму Новокаховської міської ради

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН