Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів перемогли в турнірі поліцейських

У Херсоні за підтримки начальника обласного главку поліції Олександра Прокудіна відбувся традиційний товариський турнір із настільного тенісу між працівниками поліції та талановитими вихованцями дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів, приурочений Дню святого Миколая.

Юні спортсмени гідно протистояли збірній команді старших суперників. Незважаючи на різницю у віці та досвіді, гра велась майже на рівних. Усі доклали максимум зусиль та показали гарну, цікаву й результативну гру. Турнір, спрямований на пропаганду здорового способу життя та корисного проведення дозвілля, викликав у дітей яскраві емоції та спортивний інтерес.

Результатом змагань стала перемога дитячої команди. По завершенню турніру очільник поліції Херсонської області Олександр Прокудін вручив кубок та медалі юним переможцям. Також Олександр Сергійович нагородив і найкращих гравців. Катерина Демковець отримала грамоту за найтехнічнішу гру, Іван Баркалов за бійцівський дух, а Андрій Кобець за волю до перемоги.

Подяку від начальника ГУНП отримав директор Херсонської спеціалізованої школи I- ІІІ ступенів №31 Володимир Новгородський, адже саме на базі цього навчального закладу уже кілька років поспіль проводяться товариські зустрічі поліцейських з юними спортсменами.

Але найбільшу радість і діткам, і поліцейським принесло неформальне дружнє спілкування після завершення турніру, а також дружня гра між Олександром Прокудіним та учасницею дитячої команди. Поліцейські подякували хлопцям та дівчатам за гру, побажали удачі, нових перемог та привітали їх із прийдешніми святами.

– Я переконаний, що ми досягли основної мети заходу – зробили спортивне свято для дітей, щоб вони отримали максимум позитивних емоцій. Такі турніри мотивують дітей не зупинятися на досягнутому, а продовжувати займатися спортом та вивчати щось нове. Адже не так важливо, яким саме видом спорту дитина займається, головне, щоб вона отримувала від цього задоволення і була щасливою, – зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН