Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні патрульні виявили у чоловіка, ймовірно, наркотичні речовини (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Патрульної поліції Херсонської області. У повідомленні йдеться про наступне:

«Учора, близько 22-ї години, на вулиці Чорноморській увагу ТОРівців привернув чоловік, який, побачивши службовий автомобіль, різко змінив напрямок руху. Громадянин почав озиратись і підозріло щось ховати в кишені.

Охоронці порядку вирішили з ним поспілкуватися. Під час розмови чоловік нервувався, намагався якомога швидше завершити розмову. Відтак поліцейські провели поверхневу перевірку 37-річному містянину та виявили у нього паперовий згорток з, імовірно, наркотичною речовиною.

А вранці на вулиці Запорізькій, близько 5-ї години, інспектори помітили двох невідомих, які розпивали алкогольні напої в громадському місці. Під час розмови з громадянами біля них виявили коробок та зіп-пакет з білою речовиною, схожою на наркотичну.

В обох випадках інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу. Виявлене вилучили для проведення експертизи.

Нагадуємо: за виробництво, придбання, зберігання наркотичних засобів або психотропних речовин передбачена, як кримінальна, так і адміністративна відповідальність».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН